Chillll

Hejsan! Skola idag då.. Redovisade musiken för världens äckligaste lärare. Urk! Gjorde inte så mycket mer. Var på någon konsert på skalan. Fyfan vad tråkig. Nu när jag kom hem la jag mig framför tvn och ikväll är det träning. Gutt!


I won't let you go

Hejj! Jag överlevde badet. Hade livräddning och jag och Heidi var först så när vi gjort det kunde vi sluta najs. Ganska gött att få mvg på det! Fick seriöst panik under vattnet så jag trodde typ jag skulle stanna där nere och dö eller ngt. När jag kom hem satte jag på en film och har legat i min säng och degat hela eftermiddan. Mådde lite illa när jag kom hem så det var väl bäst så. Nu väntar jag på att Elias ska ringa och sen ska jag sova. Blir så satans trött på måndagar, kanske för att känslan finns där om att det är så många dagar till helg igen.. Föresten, min helg kommer bli grym! :) hehe.. Nej nu ska jag borsta tänderna. Puss!


I skolan

Tjenixen ! Sitter i skolan nu. Väntar på att Heidi redovisat klart sen ska vi till badet, JAG VILL INTE! iallfall vad hände igår? Jo jag hade ställt klockan på kvart över åtta för jag skulle spela match. Elias sov hos mig för när han skulle hem så var det värsta stormen så det blev att gå upp tidigt. Förlora matchen med en boll, lagom surt. Hem och ställde mig och grilla hamburgare till laget med Amelie Monique och Belle. När jag kom hem kom farmor och farfar och My och Tim och så fira vi pappa. Sen gick jag mamma och my en runda på julskyltningen. Om jag ska vara ärlig har jag ingen julkänsla över huvudtaget.. Aja, det kommer väl. På kvällen kolla jag på en film som heter bridesmaids. Skitrolig! Jag, Heidi och Emelie har suttit och skrivit på vår musik hela dagen som vi ska redovisa imorgon. Bra tidsoptimister vi är! Nu får jag gå och hämta sega Heidi så vi inte blir försenade :)


Lussebull och pepparkaksbak!

Har bakat lussebullar och pepparkakor hela dagen känns det som. Elias kom för några timmar sen och hjälpte till. Nu är vi klara och ska nu börja göra pizza. Mmmm. Elias är här ikväll och vi laddar nog ner en film och myser.


Lördag!

Hejsan! Precis käkat frukost och innan det var jag och träna på breeze. Igår var det skola och sånt. Heidi och pappa fyllde år så efter skolan fika jag med Heidi och Kevin och på kvällen åt jag med mamma och pappa på bröderna m. Sen gick jag och såg matchen i öp och sen gick jag till Elias där hans gudföräldrar också va. Var där ändå till typ halv ett då Elias följde mig hem. Idag ska jag mamma och My baka lussebullar och pepparkakor. Hur mysigt?! Ikväll ska jag träffa min fina pojkvän. Känner för att hitta på något kul! Vi får se :) nu ska jag gå i duschen. Pusshaaaj!


Godnatt..

Hej! Nu ska jag sova. Lediga imorgon och det känns jävligt gutt. Jag ska köpa nongs och ta med hem till Elias och sen ska vi kolla film. Båda två är krassliga, Elias har varit sjuk hela veckan och det hade jag nästan också behövt. Lämna in svenskan idag, yes! Tränade på breeze med kevin och zacki idag i 2,5 timmar och sen direkt till handbollsträning. Jag kan inte gå! Plugga någon timme nu ikväll också. Har en redovisning på fredag som jag måste plugga lite på, gör lite till imorgon. Ah vad skönt det ska bli att få sova! Godnatt!


When i get sad, i just stop being sad and be awesome instead.

Ligger nu i min säng. Helt slagen! Skolan var dryg, plugga mycket. Snart klar med ännu en uppgift som ska in på onsdag. Gjorde även klart mitt matteprov, hoppas på det bästa! Stanna kvar och plugga på skolan till fyra och sen hade jag sång. Kom hem och käka sen stack jag till breeze. Kevin och zacki va där så jag körde mage med dom, jag dog! Hehe.. När jag kom hem plugga jag, kolla två vänneravsnitt och nu ligger jag i sängen och vill bara sova så det ska jag göra nu, Godnatt!


Godmorgon

Gud vad måndagsmorgonar är hemska! Nu ska jag försöka ta mig upp ur min säng, JAG VILL INTE!


Höstpromenad


Godnatt!

Hejsan ! Trött som ett as! Vi gick på stranden och i skogen innan idag. Hur roligt och mysigt som helst. När vi kom hem åt vi lite sen kolla vi på vänner. Elias somnade så då satte jag mig och plugga. Han sov nog i tre kvart eller ngt. Kul pojkvän! :) har nu blivit klar med min uppgift där jag skriver om vietnamkriget. Känns riktigt skönt! Imorgon är det skola. Ska stanna kvar ändå till fyra, sen gå in till Kulturskolan och öva till en konsert vi ska ha nästa vecka. Sen ska jag och pappa ner till breeze och träna. Najs! Nu ska jag sova för jag är helt slut. Puss!


I öp

Hejsan! Sitter nu i öp, Elias ska dömma en match, småtöser. Naw!
Hehe Elias sov hos mig igår. Vi kolla massa vänneravsnitt och bara hade massa mys! Fick gå upp tidigt idag dock för vi skulle hit.. När denna matchen är slut ska vi hem till mig igen och så ska vi ta Dogge till stranden och gå där. Mysigt! Ikväll måste jag plugga tyvärr. Hoppas jag hinner träna senare ikväll!


Väntar på Elias

Sitter och kollar på "så mycket bättre" haha sicket roligt program! Gör det egentligen för att det inte finns ngt annat på tv och jag väntar på Elias. Jonas och Mia är här och har ätit med oss så jag är mätt som en åsna! Aja.. Elias är sen som vanligt. Blir man förvånad? Nej...


Hemma från gymmet

Har nu kommit hem från breeze. Var där i nästan två timmar. Sprang på löpbandet i en timme och sen var jag på maskinerna i någon timme. Så jäkla skönt efteråt. Känner mig så motiverad för att träna och äta rätt och sånt nu ! Hehe.. Nu ska jag vila framför ett vänneravsnitt sen ska jag fortsätta med mitt vietnamkrig som jag redan skrivit två sidor om vilket var gränsen och jag har fem punkter kvar, bra Elin!


Lördag!

Godmorgon! Igår var jag på bio i Malmö och såg breaking dawn. Så satans bra alltså! Helt tagen, längtar till den andra delen kommer ut. Åh så jobbigt att det är så långt tid emellan när filmerna släpps! Iallafall ska jag snart sticka till biblioteket för jag måste ha några böcker. Idag ska jag plugga som en gnu så jag inte behöver göra det imorgon. Klockan två ska jag till breeze för att träna, pepp! Sen hem och plugga igen. Ikväll kommer Elias hem och han sover här till imorgon sen ska vi spendera hela morgondagen tillsammans, kanske hittar på ngt kul :) nu ska jag sticka! Puss.


Torsdag

Hejsan ! Kom precis hem. Träna i morse och det var så skönt! Gjorde även matteprovet, kändes ganska bra men jag hann inte klart så får fortsätta en annan dag typ. Nu ska jag skriva klart det sista på min uppgift sen ska jag kolla på vänner. Ikväll åker jag in till Malmö för öppethus. Ska hämta Emelie och hennes päron lite efter fem!


Godmorgon!

Nu ska jag bege mig mot breeze för att tråna någon timme innan skolan. Ska ju göra det matteprovet idag.. Så himla nervös! Har en fråga kvar på det som ska in på fredag. Najs! Så ikväll kommer det kännas bra att jag är klar för denna veckan! Ikväll ska jag på ännu ett öppet hus i malmö. Nu ska jag gå upp! Puss.


Ute med Dogge

Nu är jag ute med Dogge.. Kom hem för några minuter sen. Plugga på skolan till tre sen var det sång. Skolan gick snabbt, idrott på morgonen och labb på eftermiddan. nu ska jag sätta mig och plugga som fan innan träningen. Juste ! Var och fixade mitt kort på breeze idag så nu jävlar! Beach 2012!! Hehe...


Sound of freedom

Tja! Håller just nu på att göra yoghurt glass med hallon i. Inte ngt socker i över huvudtaget, undra om det blir surt ? Ska sätta mig och plugga röven av mig nu, har så himla mycket som ska vara klart till slutet av veckan och nästa vecka. Ska även hinna få undan så mycket som möjligt nu innan träningen så jag kanske kan umgås med Elias en stund ikväll. Hörs sen!


Hemma från malmö

Har precis skrivit klart min spanska som jag bara skriver in på datorn imorgon och sen mejlar till regina. Efter förre inlägget åkte jag iväg och köpte mig ett par nya jeans eftersom mina sprack. Var i Malmö nu ikväll också, får så himla mycket nytt att tänka på varje kväll så man blir helt snurrig. Nu ska jag läsa lite och sen sova, jag är helt slut! Godnatt!


Måndag

Kom hem från skolan för en kvart sen ungefär. Fick gjort en del i skolan vilket känns skönt. Ska sätta mig och göra spanska så jag kan lämna in det på onsdag kanske. Ska även göra klart no:n ikväll eller imorgon, den ska egentligen vara inne på fredag men måste fokusera på alla andra ämnena. Måste även hinna med att göra ett matteprov denna veckan som jag inte ser något utrymme för. Kanske får gå till skolan på torsdag och göra provet fast än vi har hemstudiedag.. Runt halv sex sätter jag mig i bilen för att åka in till Malmö på öppethus..


Godnatt!

Hejsan! Somna tidigt igårkväll. Dömde mina första matcher idag. Vi dömde tre stycken, den första var katastof! Sen gick det bättre ;) åkte med Elias till västran och kolla lite där. Sen åkte jag hem och såg att pappa köpt en glassmaskin, hur kul?! Hehe.. Duscha och sånt sen kolla jag på Elias match, det blev lika. Lagade mat här hemma nu ikväll eftersom det är farsdag. Satt och pluggade någon timme nu ikväll, blev ändå en sida. Gött! Nu ska jag sova så jag orkar med måndagen imorgon! På kvällen ska jag på öppet hus i Malmö på en skola. Godnatt!


Chilllördag

Hejsan. Har kollat film hela dagen. Ska käka något snart med mamma och pappa sen ska jag sätta mig och plugga, KUL!

Skulle varit inne igårkväll.


Hos elias

Har sovit hos Elias inatt. Väntar på att han ska komma ut ur duschen sen ska vi bege oss ner till espressohouse och äta frukost. Sen drar jag mig mot öp för att spela match mot lugi. Igår var jag, Elias och Ksson i malmö. Vi lulla runder och på kvällen käka vi på bröderna m. Sen tog vi tåget hem så vi var hemma runt nio. När jag kom hem till Elias ladda vi ner en film sen tände han ljus i hela rummet. Mysig pojkvän jag har! Haha nu har han duschat klart, puss!


Torsdagkväll

Shit vilken stressig vecka! Imorgon är det fredag vilket känns mycket skönt. Igår va jag på öppet hus på öp, inte något som var så jätte lockande men idag har jag varit på den mässan i Malmö, många skolor man hade velat gå på alltså! Kom hem för någon timme sedan och nu ska jag försöka sova. Ska till Malmö imorgon med Elias och Filip. På kvällen ska Elias och jag ha värsta myskvällen och sen sover jag hos honom, najs! Godnatt!


Godmorgon

Hej, vaknade för typ en halvtimme sen och kunde inte somna om. men ska ändå upp om en halvtimme så det är skönt att gosa i sängen. Idag är det många lektioner som jag inte orkar! Ska försöka få gjort mycket idag. Efter skolan sticker jag till mårten och jobbar två timmar sen har jag träning. Jag orkar helt seriöst inte denna dagen !


Måndag

Vaknade innan mitt alarm ringde då jag redan sovit i tio och en halv timme. Snacka om att jag var trött igår! Gick upp och duscha och gjorde mig redo för skolan och sånt. När jag kommet fram till skolan inser jag att halva min vattenflaska har läckt ut i väskan så allt var blött. Snacka om att jag kände FML!!! hehe.. Fick reda på att vi har en enorm uppgift till typ två veckor, döda mig ! Efter skolan stack jag till mårten där jag jobbar ibland, blev två timmar där. Ska dit även imorgon och på onsdag! Najs med pengar, känns som jag är en aning pank! Nu ska jag göra en slutreflektion, läsa några sidor i världens tråkigaste bok, ta mig en lång dusch, byta påslakan och sen kolla vänner. Sicken skön måndagskväll!


I love u


Vinst!

Sista matchen som var åttondelsfinal spelades kl 8 och den vann vi med 11-6. Great! Så kvartsfinalen spelas kvart i tolv imorgon så vi får ändå lite sovmorgon. Mår ganska illa nu så ska försöka sova. Kommer nog vakna igen när Monique och Frida kommer in på rummet igen ändå..


Skadevi

Heeeej och godmorgon. Som ni förstår har jag inte kunnat eller hunnit skriva eftersom jag varit i gamleby och Grekland. Åkte ju hem en dag tidigare från gamleby i torsdags eftersom jag åkte till Grekland på fredagmorgon. Inte många timmars sömn där inte. Iallfall va Grekland helt underbart, Elias var ju med. Kom hem igår och tog tåget direkt från flygplatsen till skadevi där jag nu är i en säng och har precis ätit frukost. Ska spela en match halv tio så det var upp tidigt. Igår spela laget två matcher vilket blev förluster tyvärr så hoppas på det bästa idag så vi kommer bra till!


RSS 2.0